Klockan är 08:05

Man blir skapligt irri på dehär.. Igår: gick till jobbet. Bemöttes av ett lugnt kontor, fint och trevligt. Men.. Människorna som jobbar där otroligt osynkade, orutinerade. Ingen kontroll ingen vet vad det är JAG ska göra. Alla säger olika saker åt mig. Bossen är helt virrig, överstressad av små skitsaker. Han sa till mig en sak, hade jag en fråga om den saken mumlar han bara medans han går ut ur kontoret och tänker på något annat. Typ som igår, han sa ”detta skåp måste du låsa innan du går hem” jag frågade såklart ”..men vad gör jag av nyckeln” den fråga ställde jag seriöst 15 gånger, mer och mer irriterad medans han förklarade VARFÖR det var viktigt att låsa. Tillslut kom andre chefen och sa att han skulle ta nyckeln med sig hem. Ok. Slutet av dagen så kommer första chefen och säger,”här, ta med dig nyckeln hem” och jag sa ”men den skulle andre chefen ta” han mumlar vidare och går iväg och lägger den i en papplåda. Haha.. Asså.. Det är som att han inte vet nånting och helt plötsligt kommer han på att han är chef och står och skriker om att sockret är slut bara för skällandets skull.
Och inte nog med det så får jag ingen lägenhet i slutet av dagen så jag måste sova hos en svensk dam, från samma jobb, som är jätte snäll. Men ändå.. Vill ha mitt egna ställe så jag kan slappna av. Och troligtvis påbörja ny jobbsökning. För det är kaos på jobbet, jag lovar. Allt på datorn är påbörjat men ej avslutat. Kontrakt som är halvskrivna och gamla saker som ligger över hela datorn och skräpar. Försökte få struktur på det jag behövde igår men vet ej vad som får kastas och inte. Sämst.. Vill därifrån. Nu.. Kanske måste lägga hit lösenord nu så inte chefen går in och läser..
Men. Igår sa även andrechefen, som är mer strukturerad, att jag måste ha spanskt socialnummer. Så nu står jag i kö och väntar på att det ska öppna, öppnar klockan 9. Chefen sa 8… Klockan 9 börjar jag jobba och vet knappt hur jag tar mig dit.
Gud så kul jag har. Hoppas ni har det bra. Kanske får jag en lägenhet idag. Kanske inte.

Klockan är 10.04

På bussen på väg tillbaka till jobbet. Behöver kontraktet innan jag kan få numret. Och behöver numret innan dom kan göra kontraktet.. Kul liv.

Men nu ska jag säga att jag inte kan jobba idag. Chefen får vara sekreterare idag. Får se vad han säger nu..

Klockan är 13:15

Chefen sa: Vi har många människor som vill jobba som receptionist här som jag kan ringa nu. Då sa jag jag måste bo någonstans. Jag kommer tillbaka imorgon. Sen gick jag. Åkte till en by på berget. Gamla Adeje. Jobbar(?) i nya Adeje. Det var fint men långt bort. Så jag ringde en snubbe som har lägenheter 5 min från jobbet, stranden, affärer och allt. Han hade två som jag fick titta på som jag ska titta på nu klockan två.
Har gått aslångt igen, hade blåsor på fötterna igår. Nu tog jag joggningdojjorna. Känns bättre.. Fick ju åka bil till gamla Adeje men gå tillbaka. Usch.. Haha.
Just nu sitter jag på gratis wifi bar och väntar på att klockan ska gå. Sen ska jag söka nytt jobb. Så kan han, ursäkta mig, ta sej i röven. Jävla mobbare.. Även att han frågade om jag skulle jobba i joggingskorna. Igår klagade han på mina kläder även. Stress-gubbe..

Hur fixar jag lösenord på bloggen? För chefen kan svenska nämligen… Haha.

20120918-132412.jpg

20120918-132429.jpg

20120918-132441.jpg

20120918-132452.jpg

Stränderna är jätte fina. Halvsvart sand.
Bergen är även helt otroliga här. Jätte fint. Och sist en bild på en pizza som snälla svenska tanten fixat till mig när jag kom hem vid 9 för att jag behövde köpa nya ”kontorskläder” as trött och skulle upp 6 för att åka till de där kontoret för att få socialnummer, som jag aldrig fick..

Jag blir stark av det här. Men mer aggressiv och känner att litan på människan blir mindre och mindre. Vill hellre växa mig stark av kärlek än av hat.
Vilken värld vi lever i.
Jag mår bra. Oroa er inte för mej. 🙂 puss!

Annonser

En tanke på “

  1. Stå på dig Tina. Man ska inte tåla vad som helst om än det alltid kommer att finnas någon som bestämmer vissa saker åt oss. Sen får man välja vilka man accepterar…Kramar//Mats

    Ps. Låt inte dom där människorna påverka din fina människosyn!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s