Okej! Har många bilder från olika dagar. Så vi börjar med den senaste tror jag så allt blir i rätt ordning. Jag hoppas jag skriver rätt nu. Är så dagvill efter alla röda dagar.  Sen skriver jag ett kort inlägg om idag och helgen.

Ja just ja, har varit många röda dagar senaste veckan. Plus att David (fadern i familjen) kom hem i onsdags! Pojkarna har varit så lugna, haha, bara pratat och pratat med David. 🙂 Det är roligt och se dem, de är som två nyfödda solar.

 

I söndags sov jag bara heela dagen. Jo iof hämtade jag Luzma vid flygplatsen. Men de var den enda gången jag var ut under söndagen..

I lördags hade familjen barbecue-bjudning. Greta bad mig bjuda Lena så jag inte skulle ha så tråkigt 😉 Men de var hur gott som helst! Så saftigt och smakrikt. Mmm! Men jag åt förstås så jag fick ont i magen igen. :p

På kvällen så fick Lena kolla på en film medans jag sov i två timmar. Vaknade och hade lite ont i halsen. Trodde de berodde på att fönstret hade varit öppet medans jag sov. Men Vicky hämtade oss och vi hälsade på hennes familj, sen tog vi taxi ner på stan och jag blev bara tröttare och tröttare. Vid 2 tiden sa jag till dem att jag måste hem. Så jag tog en taxi hem, och jag frös så mycket. La mig i sängen och vaknade säkert 20 gånger under natten av att jag hade så ont i kroppen, halsen och huvudet. Blä. Sjuk igen.

 

I fredags var det skoldag. Så jag skjutsade barnen till skolan. Lena kunde inte komma pga hennes barn fick bestämma själv om de ville till skolan eller inte. :p Så då fick Lena vara hemma med barnen. På kvällen gick jag ut med Vicky. Vi pratade spelade biljard med några snubbar jag kände igen från Atletismo-banan. Sen dansade vi och hade kul.

 

I torsdags sov jag till 11:30 tror jag. Och sen for hela familjen, plus Hector och Rosa, till Punta de Jandía. Den sydligaste punkten på ön. Till en resturang som skulle vara suverän på fisk. Och de var den. Jag åt så mycket så jag hade ont i magen dagen efter. Haha.  Lite bilder;

 

onsdagen var de skoldag, och dagen då David kom hem efter 4 månader, han hade med sig presenter till sin familj, och tillochmed ett Afrikanskt armband till mig. 🙂 Han hade med sig ren choklad, sjukt starkt att äta :p Han och Greta for och överraskade pojkarna efter skolan och sen kom de hem och pojkarna var helt uppe i varv, bara pratade och pratade med David. Haha.

Jag gick ut med David (en kompis) och fler vänner på natten och dansade, spelade biljard och babblade.

 

I tisdags tog Greta med mig o pojkarna till Las Peñitas. Det var hur fint som helst. Vi gick ner för halva dalen mer eller mindre. Pojkarna och Greta bad i en liten kyrka till ett helgon. Sen åt vi matsäck.  På vägen hem såg jag en kaktus full med frukt, o då frågade jag Greta om man kunde äta den o visst kunde man de. Och så god frukt har jag nog aldrig ätit! Man kan jämföra dem med stora hallon eller smultron i smaken. Mmmums! Men Man måste skala dem, och vara försiktig. Efter vår lilla måltid hade vi fingrar och tungor fulla med små stickor. Haha. Men de var de värt! ^^  Här kommer lite bilder;

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s