Karuseller ^^

Inte lika stort som Gröna Lund men en liten stadsfest dom har i en vecka, med karuseller och matstånd. Mysigt mysigt. Jag for ner på stan och gick en promenad ikväll medans Greta tog med barnen till karusellerna. Fick lite ledig tid. Då ringde David mig och fråga om jag ville hänga med dit med han och några från skolan. Så de gjorde jag väl! 🙂 Fast de blev bara han o jag ändå. Flori och Marcela kom inte, men imorgon så är ju riktiga festen.  Så då ska många från skolan dit, även Caro, läraren 🙂

Först for jag o David till hans jobb, flygplatsen i Puerto för han skulle hämta ett paket som han skulle ha med sig när han flög till Las Palmas imorgon. Jag fick även veta att han inte bara va pilot, utan också Polis. Haha. Fick se hans Helikopter och han sa att vi kunde åka dit en annan dag om jag ville testköra(!) Haha. Kul.

Sen for vi till ‘Festen’ Jag vet inte vad jag ska kalla de, alla här säger Fiestas de Puerto del Rosario. Och de var lite folk idag. Men imorgon kommer de fler för att de är ledig dag på fredag. 🙂 David berättade om dubbnings-röster, att han som har rösten för tex Johnny Depp har alltid rösten för Johnny Depp. Alla kända människor har sin alldeles egna spanska röst. Ganska kul. Och alla tycker de låter konstigt när de får höra deras orginal-röster. Haha.

Men men. Här är lite bilder på karuseller. Bara för att. Ni har ju sett karuseller förut, de vet jag. Men bara för att, som sagt..

Imorgon kommer Abuela, Erik och Axels mormor, Birgitta 🙂 Då blir det svenska i hela huset ^^ Hon kommer vara här hela helgen 🙂 Ska bli roligt att få prata med henne också.

Men men, nu måste jag sova, ska upp 6:30 imorgon o skjutsa pojkarna till skolan. Sen har jag spanska lektion kl 11-13.
Såå, Gonatt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s