Läkaren idag var förvånad att jag bodde här, han trodde nog att jag bodde själv i ett hus när jag sa att jag inte bodde på något hotell utan i ett hus, här i Puerto. Han sa att jag nog måste vara den första Svensken att flytta hit. Jag sa att jag bara va Au-Pair men han fattade inte och jag orkade inte förklara. :p

När jag gick hem från sjukan igen, det är typ 50 meter från dörr till dörr, så gick jag förbi en farbror och en kille, o gubben sa, ‘Mmm, rubia, muy linda’ Och jag svarade ‘Hej på dig själv gubbe’ på svenska då. Haha, han tittade lite konstigt när han förstod att jag fattade vad han sa.

Men jag fattar fortfarande inte, kan sand i luften ha orsakat att jag har utvecklat astma? Eller att jag haft astma men den har inte märkts av pga den rena luften i Jämtland? Jag fattar inte, men de finns ju astma i släkten så kanske de kan vara så.

Nu har jag hämtat medicinerna, tagit tre av dem, fjärde börjar jag med imorgon på morgonen. Blä, alla ska tas i olikt många dagar, olikt många gånger per dag, olika tider per dag och de ska bytas dosmängd efter antal dagar.  Skrivit värsta schemat. Haha. Annars kommer jag glömma vad jag håller på med. Jag ser helt sjuk ut. Sov från typ 4 till 7 i eftermiddag och är fortfarande trött och slut. Min hjärna känns som en deg.

 

Så ja, men nog med det! Snart kommer jag vara helt frisk, möjligtvis kommer jag få ta astmamedicin hela mitt liv men inte är de att gråta över. Finns dom som har de värre!

 

 

Åh nu är jag hungrig igen.. Jag dricker och äter typ konstant. Tar halstabletter och dricker vatten för att stilla hungern. Annars äter jag ihjäl mig och äter Greta o pojkarna ur huset. :p

Men måste ändå ta ett kvälls snack. Men jag vet inte vad, an avokado med citronsaft kanske. Det har jag ätit två gånger idag redan. Men jag vet inte..

Gonatt! Jag mår säkert bättre imorgon av all medicin. 🙂 PoK

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s