Mycket gjort idag! :)

Skjutsade pojkarna på skolan, det samlas fler och fler barn runt mig på skolan när jag kommer, haha, alla säger ‘Hello, my name is …. And you?’ Haha. Och alla pratar i munnen på varandra och säger; ‘hon förstår inte spanska’, ‘jo de gör hon visst, lite iallafall’, ‘hon är från england’, ‘nej hon är svensk’ och massa mer men de förstår jag inte ännu. Och dom frågar om jag inte fryser (eftersom jag sitter i kortshorts) men de är ju för bövelen 20-21 grader på morgonen och dom går i tjocktröjor! Haha. Dom är så söta allihopa.

Jaja, sen for jag till doktorn för att kolla om jag var helt frisk, å det var jag, men skulle fortfarande ta hostmedicinen jag fått utskriven tills den var slut eftersom jag hostar fortfarande lite, fast jag tror att de är all sand som blåser in i halsen på mig som gör att jag hostar. :p

Sen skulle jag till ‘pappersaffär’ Alltså typ gördigredoförskolan-affär och handla lite pyssel till barnen. Köpte de jag skulle och gick sedan till lite asiat-affärer. (det finns många sådana i fuerte) Och köpte lite mer pyssel.

Sen gick jag runt på huvudgatorna och tittade in i alla affärer, köpte nya byxor, hårspray, ansiktspeeling, hudkräm, etc.

När jag sen skulle gå tillbaka till bilen så hittade jag den inte, haha. Men jag frågade en snubbe var ‘Hollywood Pizza’ låg, men han visste inte vad jag menade. Till slut fattade han när han då uttalar det [Chollywod Pissa] Men jag antar att jag får lära mig hur man uttalar alla engelska namn för de är ju förspanskade. :p Men men, jag hittade bilen iallafall.

Då for jag till biblioteket, och lämnade tillbaka mina tre barnböcker jag lånat, han i kassan tyckte jag var duktig på spanska, haha, sen lånade jag en ny. Escuela heter den, ‘Skola’ alltså. Efter det for jag till köpcentret och letade skor, utan lycka.

Sen tog jag en glass för då var det asvarmt i mitt linne och mina shorts.

Väl hemma så somnade jag som en stock på sängen i en timme innan Greta kom hem med barnen. Greta gjorde linssoppa och ehm, typ tortellini med spenat i och en hemmagjord sås på philadelphia och grädde, MUMS!

Sen tog jag med mig Erik och Axel till parken, där lekte dom och spela basket tills vi for hem. Och nu så har dom duschat och ska äta.

Greta gav mig även mitt bankkort så nu har jag det också 🙂 Fick även veckopeng insatt så nu är de bara att shoppa loss 😀

Imorgon ska jag upp tidigt för att gå till spanskaskolan, för vi ska till Corralejo och göra ‘vattenaktiviteter’ Vad nu de kan betyda :p Haha.

Nu ska jag duscha och äta en yoghurt, sen sova! 🙂 Kanske kolla på idol också innan jag somnar ^^

Sov Gott! Tack för att ni läser 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s