God kväll!

Idag gick det inte så bra, när jag gick ut imorse, halv 9, var det 30 grader varmt. Jag behövde gå in igen och lägga mig på golvet för jag var så yr, svimmfärdig och kräknödig på samma gång. Usch. Men modern kom med vatten och baddade min rygg och tvinga mig dricka. Så sen kom jag upp på fötter igen.


Tur de för de var ju första dagen i skolan. Läraren hade satt ihop mig med en polack, som hon trodde skulle passa min dåliga spanska. Men de visade sig att polacken var näst intill flytande. Så jag kommer få ett annat shema, eftersom jag suger fortfarande. :p Men läraren var jätte snäll och berätta att de anordnar olika aktiviteter på helgerna så som, gå ut för en drink, shoppa, gå till stranden m.m.  Och hon ville ta mig till biblioteket för att fixa ett bibliotekskort till mig. Synd att hon pratar så skrikit, fick huvudvärk efter en kvart. Fast de kan ju ha varit värmen också. Gradera gick upp till ca 40 grader mitt på dagen.

Okej, sen fick jag skjuts hem av modern, och hon sa åt mig att sitta i poolens skuggsida hela dagen. Så där satt jag. Skönt var de. Förutom alla gröna småknott som bet mig.

Sen kom hon hem och då skulle den äldsta till simskola och den minsta skulle ta ut stygn ur huvudet hos doktorn (han ramlade av cykeln). Så jag fick ta den äldsta till badhuset. Det var roligt eftersom modern ska köpa medlemskort åt mig där snart. Så då får jag också simma och träna där 🙂

Så nu har jag duschat och det är mycket svalare ute nu, kanske 25 grader.  Med fönstret öppet så går det att sova iallafall.

Hörs imorgon!

Gonatt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s