Godmorgon!

Oh vad spännande, blogga, kul att jag en dag skulle starta en, en seriös vill säga.

Första dagen, då jag anlände till Fuerteventura, kom modern i familjen och hämta mig på flygplatsen. Vi for hem och hon visade mig rund ett jättehus med 4 terasser, pool och asmodernt överallt. Sen for vi ner till vattnet och tog två öl var och en olivsancks-tallrik. Sen kom notan på 4 euro(?!) Galet.

Iallafall skulle barnen komma dagen efter så vi passade väl på antar jag. 🙂

 

————————————————————————————————–

Idag vaknade jag av att barnen fnissade, Jag klev upp och öppnade dörren och utanför låg en stor spindel, i plast, som troligtvis den minsta hade lagt där eftersom de var en levande kackerlacka precis där igår när jag vaknade, som han fick trampa ihjäl. Haha.

 

De är jätte mysiga på morgonen, visar mig vad de vill ha till frukost och kollar på dubbade spanska barnprogram, som jag börjar förstå lite av.

 

I förrgår va vi på stranden och sola och bada. Jätte fin natur är det, vi for även förbi en filminspelning med militärer och hästar i öknen. Undrar vad de är för film, måste kanske gå på bio här när den kommer ut.

 

Igår for vi till en skola för att ordna spanska lektioner till mig, de vart fixat. Även till ett gym, som jag ska få medlemskort till. Awesome!

 

Och idag vet jag inte vad jag ska göra, tänkte fixa en blogg så ni ser vad jag gör om dagarna. Fixat.

Tänkte fixa lite bilder även, om nu inte den minsta hade tagit min iphone och laddar ner massa gratis spel på. Haha. Men jag ska nog ta o jaga honom nu och fixa det.

Annonser

En tanke på “Godmorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s